Zavřít

Infolinka:

844 333 844

Po – Pá 7:00 – 16:00

Zavřít

Certifikace:

Weblogo
Zavřít
Zavřít

Rychlý kontakt:

lari@lari.cz

Specializovaný dodavatel personální a průmyslové hygieny.
Nákupní košík
Množství:0 ks
Celkem:0 CZK
doprava zdarma doprava zdarma

Platební metody

Vážení zákazníci,
připravili jsme pro Vás přehled platebních metod, kterými můžete platit v našem sídle.platebni-metody
Přípoj se na Facebook

LARI CZ s.r.o.chrání poskytnuté osobní údaje v souladu s předpisy ČR a EU (GDPR). Bližší informace naleznete zde.

Ochrana osobních údajů

Přístupem na webové stránky LARI CZ, jejich používáním a/nebo poskytnutím svých osobních údajů potvrzujete, že souhlasíte se shromažďováním a zpracováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb, o ochraně osobních údajů a s účinností od 25.5.2018 Obecného nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679, o ochraně osobních údajů (GDPR), za účelem vyřízení Vaší objednávky, dotazu či jiné služby poskytované na těchto webových stránkách. Souhlas je poskytován na dobu do jeho odvolání. Provozovatel webových stránek jedná zcela v souladu s právními předpisy a Vámi poskytnuté osobní údaje budou dle zákona zabezpečeny a použity pouze pro realizaci obchodního případu a zkvalitnění poskytovaných služeb nebo v případech, kdy to provozovateli bude ukládat nebo umožňovat zákon.

Vaše osobní údaje v žádném případě provozovatel neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Vaše osobní údaje budou využity výhradně za účelem realizace objednávky, dotazu či jiné služby a slouží také pro provedení nezbytných účetních operací, vyhotovení daňového dokladu, identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému dodání zboží.
identifikaci Vaší platby bankovním převodem nebo ke správnému dodání zboží. Pokud využijete své právo a písemně vyjádříte svůj nesouhlas s evidencí svých osobních údajů, v takovém případě provozovatel webových stránek tyto údaje odstraní ze své databáze v nezbytně nutném rozsahu.

 

Na nás se můžete spolehnout...

... co se týká ochrany osobních údajů. Přečtěte si, jak s nimi nakládáme a jaká jsou vaše práva.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kdo je správce

Jsme spoelčnost LARI CZ s.r.o. s jednateli Valdimír Irgl a Silvie Nožičková. Sídlo naší firmy je Dukelská 400, 742 42 Šenov u Nového Jičína, IČO: 26823365, DIČ: CZ26823365. 

Vůči Vašim osobním údajům jsem v pozici správce. Tzn., že určujeme, jak budeme údaje zpracovávat, za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybírám případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.

Jsme na příjmu

Ohledně Vašich osobních údajů a jejich zpracování nám můžete kdykoliv napsat email na lari@lari.cz. Rádi vám odpovíme na Vaše dotazy.

Co, proč a jak máme

Zpracováváme pouze údaje, které nám sami svěříte. A to proto, abychom vám mohli poskytovat naše kvalitní služby, předložit vám cenovou nabídku, řádně plnit smlouvy a dostát naší zákonné povinnosti vystavovat daňové doklady a vést účetnictví.

Využíváme Vaše:

  • jméno a příjmení
  • emailový či telefonní kontakt
  • poštovní adresa
  • fakturační údaje (název společnosti, IČO, DIČ, čísla bankovních účtů)

Adresu a fakturační údaje potřebujeme k účelu plnění smlouvy a abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

Emailovou adresu a telefon máme, abychom vám mohli elektronicky zasílat nezbytné podklady a informace, předložit vám cenové nabídky a prostě a jednoduše s vámi komunikovat - samozřejmě pouze pokud si to přejete.

Vaše osobní údaje (email a jméno), na co klikáte v emailech a kdy je nejčastěji otevíráte, využíváme, abychom vám mohli zaslat nabídky a informace, o které máte skutečně zájem. Podle těchto údajů se vám snažíme přizpůsobit obsah emailů. Pokud jste naším zákazníkem vnímáme náš oprávněný zájem posílat vám tyto emaily na míru zpracované. Ze zasílání emailů se můžete odhlásit v každém obdrženém emailu.

 

Předávání třetím stranám

K vašim osobním údajům má přístup náš zákaznický servis,  který se stará, o to, aby byly Vaše požadavky zpracovány, a aby vše fungovalo ke spokojenosti zákazníka, tedy k Vaší spokojenosti. Rovněž také naše účetní. A také marketingové oddělení. Všichni táhneme za jeden provaz, takže každý je vázán mlčenlivostí a proškolen v oblasti bezpečnosti zpracování osobních údajů.

Je-li to potřeba, některé osobní údaje se dostávají také do rukou správce IT, právního zástupce či přepravní společnosti. Také využíváme služby Google Analytics pro monitorování návštěvnosti webu.

 

IP, cookies a tak dále

Při návštěvě našeho webu zaznamenáváme vaši IP adresu, jak dlouho se tady zdržíte, které stránky si prohlédnete a ze které stránky přicházíte. Tyto údaje používáme pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení obsahu webových stránek - díky tomu vám můžeme nabízet ještě lepší služby.

Cookies pro cílení reklamy zpracováváme jen na základě vašeho souhlasu. Naše webové stránky můžete procházet také v režimu, který sbírání osobních údajů znemožňuje - používání cookies můžete ve svém prohlížeči zakázat.

 

Jak data chráníme

Zodpovědně. Používáme moderní technologie, které odpovídají stupni technického rozvoje. Provedli jsme technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

 

Mimo EU ne

Vaše osobní údaje zpracováváme v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

 

A co vaše práva?

Samozřejmě máte právo vědět, že vaše osobní údaje zpracováváme, jaké údaje zpracováváme a jak s nimi nakládáme. Rovněž máte právo požadovat přístup k vašim osobním údajům a my máme povinnost vám potvrdit, zda vaše údaje zpracováváme, či nikoliv.

Kdykoliv nás můžete požádat o opravu poskytnutých osobních údajů, pokud je uchováváme v nepřesné podobě.

Samozřejmě, když budete chtít a nebude to vyloučeno, Vaše osobní údaje okamžitě vymažeme a dál je nebude uchovávat a používat.

Můžete nám také omezit rozsah zpracování vašich osobních údajů.

Kdyby se Vám něco nezdálo, máte právo na nás podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Máte právo na přenos osobních údajů na jiného správce. Na požádání zašleme Vaše údaje jinému subjektu, který je bude zpracovávat.

Můžete vznést námitku, pokud se domníváte, že Vaše osobní údaje zpracováváme neoprávněně.

Ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení se můžete kdykoliv odhlásit kliknutím na odhlašovací odkaz v patičce každého takového emailu.

Všechna tato práva můžete uplatnit písemnou formou a my vám do 30 dnů od obdržení žádosti odpovíme. Nezapomeňte připojit svou emailovou adresu, kam vám pošleme ověřovací email - abychom věděli, že jste to opravdu vy. Pokud byste nám nepřipojili vaši emailovou adresu nebo jinak neprokázali svou totožnost, nemůžeme Vaší žádosti vyhovět.

 

Prostě a jednoduše...

Díky našemu kontaktu - ať už online nebo offline - získáváme Vaše osobní údaje. Nakládáme s nimi podle našeho nejlepšího vědomí a svědomí a v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, Obecné nařízení o ochraně osobních údajů.

Tyto zásady zpracování jsou platné od 25.5.2018.